Vizsgáztatás, műszaki vizsgára való felkészítés

A Kaltenecker szervizben felkészítjük gépjárművét hatósági műszaki vizsgára és le is vizsgáztatjuk!

Minden gépjárműnek két évente műszaki vizsgálaton kell átesnie. Az esedékes műszaki vizsgára az autó teljes körű átvizsgálása szükséges, hogy semmilyen műszaki hiba ne akadályozza a biztonságos közlekedést. Nálunk a legfőbb szempont, hogy a levizsgáztatott járművek a következő vizsga időpontig teljesen megfeleljenek minden műszaki követelménynek. Ha bármilyen hibát észlelünk, szakszerűen kijavítjuk. Az általunk biztosított technológiának köszönhetően biztonságosan utazhat Ön és kedves családja. 

Hozza el gépjárművét műhelyünkbe, Dunaharasztin a Fő út 19. szám alatt található Kaltenecker szervizbe, és mi felkészítjük autóját a műszaki vizsgára!

Műszaki vizsga előtt az autón érdemes megvizsgálni a szélvédőt, a fény- és hangjelző berendezéseket, az esetleges Xenon izzók állapotát. Érdemes tesztelnünk a fékek, a lengéscsillapító, a futómű és a kipufogórendszer helyes működését. Ezután át kell nézni az autó felületén található horpadások súlyosságát, gondoskodni kell azok javításáról. A gumiabroncsok állapota is meghatározó, és a biztonsági övek állapotát se felejtsük ki a sorból. Miután mindent átvizsgáltunk, ellenőrizzük a szükséges pótkészülékek meglétét, mint például a pót féklámpa.

Általában az ügyfelek körében a két legfontosabb kérdés az ár és az idő. A Kaltenecker szervizben, mi mindkét szempontot figyelembe vesszük és Önnek a legoptimálisabb megoldásokat keressük!

Ha Ön behozza Dunaharaszti autószerelő szervizünkbe gépkocsiját, mi átvizsgáljuk és adunk egy tételes javítási ajánlatot a műszaki vizsgára történő felkészítésre. Amennyiben Ön elfogadja, autószerelő kollégáink megfelelően felkészítik az autót a műszaki vizsgára és levizsgáztatjuk a gépkocsit. Ön készen kapja vissza az autóját, érvényes műszaki vizsgával.

 A gépjárművek műszaki vizsgáztatásáról szóló törvény meghatározza, hogy az újonnan forgalomba kerülő autók műszaki vizsgája 4 évig érvényes. Ezután 2 évente meg kell újítanunk a műszaki vizsgát, hogy a gépjármű törvényesen is forgalomban közlekedhessen.

 

Műszaki vizsgára való bejelentkezés személyesen a 2330 Dunaharaszti, Fő út 19. alatt található Kaltenecker szervizben, ahol munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére, vagy napközben a 06 30 4357679 vagy a 06 309349-123 telefonszámon lehetséges!

 

Kaltenecker szerviz 2330 Dunaharaszti, Fő út 19.

Nyitvatartás : H-P  07.30-17.00    Szombat 08.00-13.00 Előzetes bejelenkezés szükséges