Karosszéria javítás

Autóink a mindennapi használat során megsérülhetnek. A karosszéria javítása rendkívül fontos feladat. A karosszéria törése, sérülése nem pusztán esztétikai probléma. Az autóban ülők biztonsága elsődleges feladat, a nem megfelelő, sérült borítás nem képes kifogástalanul ellátni ezt a feladatot egy esetleges karambolnál. Egy súlyosan sérült karosszéria esetén romlik a gépjármű aerodinamikai képessége is, ami növeli a légellenálást, és ezáltal az autó fogyásztását is.

A karosszéria javítást mindig bízza szakemberre, a nem megfelelő beavatkozás nagyobb kárt is okozthat, ami többletköltséggel járhat. 

Autójavító műhelyünk vállalja a sérült jármű karosszériájának teljeskörű javítását , biztosítási ügyintézést ( minden biztosítótársasággal szerződésben vagyunk ). Szakképzett, tapasztalt karosszérialakatos csapatunk a lehető leggyorsabban javítja ki a balesetek által okozott sérüléseket autóján.

A legkisebb horzsolástól a karambolos autókig, minden karosszéria javítási munkát elvállalunk. A gépjárműkarosszériák javítását, az erre a célra létrehozott magas színvonalú műhelycsarnokunkban végezzük el.

Legjobb referenciát a Kaltenecker szervizbe rendszeresen visszajáró Ügyfeleink jelentik, akik a teljes járműparkjuk javítását ránk bízzák.

A Kaltenecker szervizben a munkákat kiemelkedő szinvonalon, rövid határidővel, megfizethető árakon vállaljuk!

 

Várjuk Önt is szeretettel, Dunaharaszti, Fő út 19. szám alatt található karosszéria műhelyünkben!

Kaltenecker szerviz 2330 Dunaharaszti, Fő út 19.

Nyitvatartás : H-P  07.30-17.00    Szombat 08.00-13.00 Előzetes bejelenkezés szükséges