Autójavítás

Dunaharaszti autószerelő műhelyünk teljeskörű szerviz szolgáltatással áll az Ön rendelkezésére. Megfelelő műszaki háttérünk segítségével, felkészült autószerelő szakembereink gyors és megbízható munkavégzésének köszönhetően Ön mindig elégedett lesz. Autószerelő szervizünk a kor elvárásainak megfelelő diagnosztikai műszerekkel rendelkezik.

Fékek vizsgálata

Számítógépes fékmérő berendezésen lemérjük gépjárműve fékberendezéseinek hatásfokát , kiértékeljük a kapott adatokat.  Megbontás után ellenőrizzük , hogy a fékmunkahengerek szivárognak, vagy a fékbetétek-fékpofák kopottak és cserére szorulnak.

Lengéscsillapító vizsgálat

Számítógépes lengéscsillapító vizsgáló padon megvizsgáljuk gépjárműve lengéscsillapítóit. Ez a mérés közel 100%-os pontossággal megmutatja a lengéscsillapítók jelenlegi állapotát. A gépjármű megbontása után szemrevételezéssel is ellenőrizzük! 


Első és hátsó fútóművizsgálat, beállítás

Hazánk utviszonyai miatt  a futóművek rendszeresen elállítódnak , esetleg sérülnek. Érdemes futásteljesítménytől függően évente 2 alkalommal téli-nyári gumiabroncs váltásnál ellenőriztetni. Vegye igénybe akciónkat , melynek keretének 4 gumi cseréjét  kedvezőbb  áron szolgáltatjuk , sőt ha beállítást nem igényel csak a gumicserét kell kifizetnie . Az  ár személygépkocsi 17" alatti lemez felnire vonatkozik.

Ellenőrizzük a gömbcsuklókat, gömbfejeket , szilenteket . A munkafolyamat elvégzése után tájékoztatást adunk, hogy a futóművön milyen alkatrészek szorulnak cserére, illetve javításra.

Autószerelő szervizünkben modern futómű állító műszerrel rendelkezünk. A tökéletes úttartást a naprakész adatbázisunk segítségével hozzuk ki az autókból.Elismertégünket igazolja , hogy a környék autószerelő műhelyei és autóversenyzői is hozzánk járnak. Legyen szó akár  veterán- , akár  versenyautóról , egyedi elképzelésről ( mm-ban és fokban is állítunk).

A rendszeres felülvizsgálat nem csak a gumicsere alkalmakat ritkítja meg, hanem a futóműalkatrészek állapotát is óvja. Gondolja végig , hogy hibás futómű esetén néhány kilométer alatt elkopik több tízezer Forintért vásárolt abroncsa .Tehát anyagilag is kifizetődő.

Alvázvizsgálat

A gépjármű megemelése után átnézzük az alvázon keletkezett esetleges sérüléseket illetve korróziókatt. Az alvázon keletkezett karcolásokat, sérüléseket lekezeljük és ezekről értesítjük Önt. Amennyiben olyan sérülést-korróziót fedezünk fel, ami komolyabb beavatkozást igényel karosszérialakatos szakembereink állnak szíves rendelkezésére.

Olaj és vízszivárgások ellenőrzése

A folyadék szivárgások fő oka a nem megfelelő tömítettség. Ezt előidézheti az adott alkatrészen keletkezett repedés, kopás, vagy a tömítő gyűrűk elöregedése. A környezetszennyezés mellett a hűtő-, kenő-, hidralikusfolyadékok szivárgása akár költségesebb motorhibához , vagy akár balesethez is vezethetnek.

Gumiabroncsok vizsgálata

A gumiabroncsok lehetnek kopottak, szálszakadtak, vagy repedezettek. A felni is sérülhet az idő folyamán! Előfordul, hogy a gumi belső oldalán, ahol a tulajdonos nem is látja, sérülés keletkezik! Az ilyen jellegű sérülések kifejezetten balesetveszélyesek és kedvezőtlenül befolyásolják a gépjármű menettulajdonságait!    A kiegyensúlyozatlan kerék vibrációt okozva további meghibásodást okoz gépjárműve futóművében . Vállalunk felni  javítást , görgözést is.  

Világító és villamosberendezések átvizsgálása

Megvizsgáljuk a fényszórók állapotát (kavicsfelverődés, foncsor ) és műszereinkkel vizsgáljuk hatásfokát (fénysugár magasságot vizsgálunk és a fény erősségét). Amennyiben a mérések nem kielégítő értékkel szolgálnak állítunk a berendezésen. A gépkocsin más világító és jelző  berendezések is vannak (index, féklámpa, stb.) ezeket is megvizsgáljuk és szükség esetén cseréljük. Teszteljük a villamos berendezéseteket is (ablaktörlők, kürt, vonóhorogajzat, stb.)

 

 

Kaltenecker szerviz 2330 Dunaharaszti, Fő út 19.

Nyitvatartás : H-P  07.30-17.00    Szombat 08.00-13.00 Előzetes bejelenkezés szükséges