Autógumi szerviz

Autónk gumiabroncsainak állapota nagyban befolyásolja biztonságunkat, ezért fontos, hogy mindig az évszaknak, időjárási tényezőknek megfelelően válasszunk gumit, illetve az állapotát rendszeresen ellenőrizzük, és ha szükséges forduljunk szakemberhez.

Az útviszonyok meghatározzák a gumiabroncsok tapadását, így saját és utasaink biztonsága érdekében időben gondoskodjunk a téli és nyári gumik szereléséről, és mindig tartsuk szem előtt a felületek állapotát! Egy elkopott gumifelület veszélyes lehet, mivel a rossz állapotnak köszönhetően megnő a fékút, romlik gépjárművünk irányíthatósága.

Az autó használata során előfordulhatnak ütések és különböző behatások, ezek ronthatják a gumik minőségét, megnőhet a fékút, és rázkódást idézhet elő egy bizonyos sebességtartománynál. Ezért fontos, hogy időnként ellenőriztesse a futómű állapotát, és centíroztassa gumiabroncsait!

Vállalunk felni javítást , görgözést is.

Ne hordozza abroncsait cserénél, ezzel beszennyezve autóját, ne foglalja otthona értékes négyzetmétereit vegye igénybe ingyenes gumihotel szolgáltatásunkat.

Gumiszereléssel és centrírozással kapcsolatban keressen meg bizalommal és egyeztessen velünk időpontot!

Kaltenecker gumi szerviz szolgáltatásai:

  • Téli-nyári gumicsere 
  • Terepjáró , tgk 3,5 t-ig
  • Gumik értékesítése
  • Defekt javítás
  • Gumitárolás
  • Felni javítás , görgőzés

 

Kaltenecker szerviz 2330 Dunaharaszti, Fő út 19.

Nyitvatartás : H-P  07.30-17.00    Szombat 08.00-13.00 Előzetes bejelenkezés szükséges